Equilibrium
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

So,This Is What They Call a Heattwarming Family Reunion, Eh?

So,This Is What They Call a Heattwarming Family Reunion, Eh? Empty So,This Is What They Call a Heattwarming Family Reunion, Eh?

Mesaj tarafından Dante Paz Ara. 20, 2009 1:01 am

Bilin bakalım ben kimim :d .Zaten konu başlığından anlaşılmıştır ve kafanızdaki soru işaretlerini şimdiden görebiliyorum.Direkt cevaplara geçeyim:
1)Hayır, hala bir PC'm yok.
2)Dönem sonu takdiri garantiledim.Yani bütçe sorunu çıkmazsa yeni PC, ocakta geliyor.
3)Hayır, benden asla kurtulamazsınız >Smile .Geyiğimden de ^^ .
4)Disiplin iter Dante'yi fizik kuralı yine işlemde.Kısaca sizin klanınıza uzun süre başvurmayı düşünmüyorum.
5)Klan kurmaktan da vazgeçtim.Daha doğrusu askıya aldım.
6)Planımda ESL'ye katılıp kendime adam akıllı bir hoca bulmak var.Bu süre içinde sizinle de karşılaşırsam hepinizi ezeceğimden şüpheniz olmasın Smile .
7)Malesef Monad forumunda 'Alıcı belirtilmedi' hatası giriş yapmama engel oluyor(yine).Üzgünüm Ozzy, rp için bekleyeceksin Sad .

Başka sorunuz olursa uzun süre buradayım.Tüm JKA alemine selamımı iletiniz lütfen.Gelişiminize devam etmeniz dileğiyle Smile .

Ha, son soru da sanırım 'Bu başlık ne be?!' gibi birşeydi.DMC 3'ün en can alıcı repliklerindendir.Dante, Temen-Ni-Gru'nun tepesinde Vergil'e söylemiştir.Kabaca anlamı:"Sanırım bu, 'sıcak aile buluşması' dedikleri şey olsa gerek, ha?" x)

Dante
VIP