Başvuru : Warrior
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Başvuru : Warrior
Ad: Engin
Nick: Warrior ( PurpLeHaze & V Eski Nicklerim...)
Neden biz: Tanıdığım ve Sevdiğim Coğu kişi (herkes denebilir (: ) burada,bunun dısında artık daha düzgün biçimde Oynayıp Daha az geyik yapacagımı dusunuyorum
JKA deneğiminiz: 3.5 Yıl Civarında Bu Galaksideyim,İlk Olarak Bir arkadaşımda Oynamam ile oyunu cok sevdim,Sonrasında Oyunu Alıp Oynamaya Başladım...Şu ana kadar Eğitim Denebilecek pek Birşey Almadım,Bunun Dışında Pek Çok Klanda Bulundum,Oyunda Cok Fazla TFFA yapmaktan Oyunu Öğrendim...Oynaya Oynaya Tecrube Kazandım ve kazanmaya devam ediyorum....
Daha önce bulunduğunuz klanlar: EK,RS,XE,CE,MoNaD,Purgatory,Anthem...
İyi Günler
Nick: Warrior ( PurpLeHaze & V Eski Nicklerim...)
Neden biz: Tanıdığım ve Sevdiğim Coğu kişi (herkes denebilir (: ) burada,bunun dısında artık daha düzgün biçimde Oynayıp Daha az geyik yapacagımı dusunuyorum
JKA deneğiminiz: 3.5 Yıl Civarında Bu Galaksideyim,İlk Olarak Bir arkadaşımda Oynamam ile oyunu cok sevdim,Sonrasında Oyunu Alıp Oynamaya Başladım...Şu ana kadar Eğitim Denebilecek pek Birşey Almadım,Bunun Dışında Pek Çok Klanda Bulundum,Oyunda Cok Fazla TFFA yapmaktan Oyunu Öğrendim...Oynaya Oynaya Tecrube Kazandım ve kazanmaya devam ediyorum....
Daha önce bulunduğunuz klanlar: EK,RS,XE,CE,MoNaD,Purgatory,Anthem...
İyi Günler
Warrior- Güç Kullancısı
Geri: Başvuru : Warrior
Gözleme alınıp alınmayacağına konseyce karar verip kararı yazıcaz Warrior, iyi şanslar...
AxoN- VIP
Başvurun konsey oylaması ile kabul edilmemiştir. Teşekkürler, başarılar.
En son San tarafından C.tesi Ekim 31, 2009 4:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tamam
İyi Günler Size....
İyi Günler Size....
Warrior- Güç Kullancısı
1 sayfadaki 1 sayfası