Force Unleashed
+3
Ozzy
AxoN
San
7 posters
1 sayfadaki 4 sayfası
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
Force Unleashed
Eh beklenen oyun pc'ye çıktı ^^. Herkes akın ediyor şuan O.o Valla şans yok ki bizde, sınırsız olsaydı netimiz. (:
http://www.oyun-arsivi.net/forum/index.php?topic=125713.0
http://www.oyun-arsivi.net/forum/index.php?topic=125713.0
Geri: Force Unleashed
bnm sınırsız da zaten partlarla uraşamicaım gibi torrentlerde de seeder yok gibi bişey, 3 hafataada indirceime 2 güne korsanını alırım (:
AxoN- VIP
Boyutuna bak :O 3 haftada indiremem ben bunu.
Ozzy- VIP
Size benden bir haber.TFU II duyuruldu!Bu yıl(PC'ye de) geliyor .Oyun yağmuru yağacak bu 3-4 ay.Modern Warfare 2, Borderlands, Machinarium, Dragon Age:Origins, Assassin's Creed 2, Brütal Legend, Operation Flashpoint 2, Left 4 Dead 2, NFS:Shift, ARMA 2, Aion gibi cevherler geldi, benim PC yok .Şükredin halinize.
Dante- VIP
Ne TFU 2 mi o.0
Bunu sölerken Ultimate Sith editioni kastetmiyosun demi_?
Bunu sölerken Ultimate Sith editioni kastetmiyosun demi_?
Inzar- VIP
dante bi yolunu bul bari msn'e gir özlettin kendini
AxoN- VIP
@Cakmak
Ultimate Sith Edition çıktı, çıkacak zaten.Onu kast etmiyorum.Direkt TFU II geliyor ^^ .
@AxoN
KankaMSN çalışmıyor, CepteMSN'in süresi doldu.Bana bi msn bul, gireyim.Zaten Duyurular'da dediğim gibi büyük ihtimal ocakta PC geliyor .Dua edelim de NVIDIA o zamana kadar bi DX11 kart çıkarsın .
Edit:Çakmakla beni vip yapsanız ya :d .
Ultimate Sith Edition çıktı, çıkacak zaten.Onu kast etmiyorum.Direkt TFU II geliyor ^^ .
@AxoN
KankaMSN çalışmıyor, CepteMSN'in süresi doldu.Bana bi msn bul, gireyim.Zaten Duyurular'da dediğim gibi büyük ihtimal ocakta PC geliyor .Dua edelim de NVIDIA o zamana kadar bi DX11 kart çıkarsın .
Edit:Çakmakla beni vip yapsanız ya :d .
Dante- VIP
Gençlik, size 2 iyi, 2 kötü haberim var.Kötü-iyi düzeninde yazayım.
Kötü 1:Bütçe sıkıntısı yaşıyoruz.Yani yaza kadar yeni PC yok.
İyi 1:Sömestrde Ankara'dayım .
Kötü 2:Malesef Ankara'daki internet cozutmuş, görüşemeyeceğiz .
İyi 2:Ankara'daki PC'yi yeni ekran kartı ve işlemci taktırıp Altınoluk'a getireceğiz.8Mbit internetle birlikte .
Yanlız tüm parçaların parası benden çıkacak.O yüzden bağış yapmak isteyen olursa aşağıdaki hesap nu- öhm, ne dedim ben ya xd .
Buluşmaya sayılı günler var beyler, parti organizatörlüğünü size bırakıyorum .Ayrıca , eğer bir klana girmeden bir usta bulursam size katılabilirim .Gerçi Chi'den de ders alabilirim, tabi alım işi size kalmış.Alınırsam da TRJA alemini kökten değiştirecek planlarım var, bilginiz olsun .
Kötü 1:Bütçe sıkıntısı yaşıyoruz.Yani yaza kadar yeni PC yok.
İyi 1:Sömestrde Ankara'dayım .
Kötü 2:Malesef Ankara'daki internet cozutmuş, görüşemeyeceğiz .
İyi 2:Ankara'daki PC'yi yeni ekran kartı ve işlemci taktırıp Altınoluk'a getireceğiz.8Mbit internetle birlikte .
Yanlız tüm parçaların parası benden çıkacak.O yüzden bağış yapmak isteyen olursa aşağıdaki hesap nu- öhm, ne dedim ben ya xd .
Buluşmaya sayılı günler var beyler, parti organizatörlüğünü size bırakıyorum .Ayrıca , eğer bir klana girmeden bir usta bulursam size katılabilirim .Gerçi Chi'den de ders alabilirim, tabi alım işi size kalmış.Alınırsam da TRJA alemini kökten değiştirecek planlarım var, bilginiz olsun .
Dante- VIP
bekleriz dante bekleriz yanlız malesef bu defa biraz daha gerçekçi tutmalıyız işlerin ucunu
AxoN- VIP
Ben gerçekten gerekli olduğunda idam kararı veren bir hakim kadar ciddi olabilirim, beni biliyorsun ; ama onun dışında da ciddi olmam, onu da biliyorsun .Karar zaten sizin, gözlemsiz alım istemez kardeşim :d .Bu arada büyük planlarım var derken şaka yapmıyordum.Hele bir geleyim aranıza, anlatacağım.Şimdi anlatırsam fikir hırsızlığı doğabilir .
Dante- VIP
yok ben planlarını kastettim dante yoksa alınmana deildi yorum
AxoN- VIP
Tamam o zaman, geriye kaldı 2 ay bekleyiş :d .
Dante- VIP
1.Dante Seni Tanıyormuyum ?
2.Clana Girersin Bi Yanlışın Olmadığı Sürece
3.Planlarını Anlatmak İstersen Dinlerim ki benimde biraz kafamda planlar dönüyo belki beraber daha güzel bi fikir yapabiliriz. ^^
2.Clana Girersin Bi Yanlışın Olmadığı Sürece
3.Planlarını Anlatmak İstersen Dinlerim ki benimde biraz kafamda planlar dönüyo belki beraber daha güzel bi fikir yapabiliriz. ^^
Zoro- VIP
tanıyorsun zoro ^^ eski darth master dier adıyla ocelot oluyor kendisi
AxoN- VIP
Tanıtım için sağol AxoN .Beni gayet iyi(hö?) tanıyorsun; ama hatırlayacağını pek sanmıyorum.Beni son gördüğünde nickin Ulqiorra(yanlışsam düzeltin lütfen ^^') idi ve galiba ben de Ocelot idim.
Dante- VIP
Spam yaptığım için bağışlayın(forum çok inaktif O.o).Müjdemi isterim, PC ve 8Mbit internet sömestr sonu geliyor .Eski PC'ye yeni parçalar takmaya karar verdik ve 700TL bütçem var.Eski sistem:
Anakart:LGA775 slotu, SATA HDD ve DVD çıkışları, DDR2 RAM ve Ekran Kartı slotu, PCIExp ve PCI-E slotları(modeli belli değil, ondan bu kadar detaylı bilgi veriyorum )
İşlemci:Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Çift Çekirdek, 64-Bit destekli
Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 8500GT 1GB(512 Paylaşımlı)
Ram:2GB DDR2 1066Mhz
İşletim Sistemi:Windows Vista Home Premium
HDD:160GB SATA 16MB HDD
Ve yeni sistem:
İşlemci:Intel Core 2 Duo E8400 LGA775 3.0GHz Çift Çekirdek, 45nm, 64-Bit destekli
Ekran Kartı:PALIT NVIDIA GeForce 9800GT 1GB DDR2 PCIExp, 256-Bit
RAM:A-Data 2GB(1024x2) DDR2 1066Mhz Extreme Edition + Eski 2GB 1066Mhz RAM
Hafıza:160 ile 660GB arası(Henüz doğru düzgün bir SATA HDD bulamadım.
Bunları hava atmak için mi yazdım?Aslında fikir danışmak için.Tamam, donanım ustasıyız filan feşmen; ama 1-2 konuda bilgim zayıf kaldı :d .Başka forumlarda da sordum, daha cevap yok.Neyse, ben sorayım:
1)A-Data normalde kasa üretiyor diye biliyorum.Ram'i kaliteli midir ki :d ?
2)Hiçbir yerden dahili SATA HDD bulamıyorum :d .150TL'yi geçmemek koşuluyla bana bir HDD lazım.Boyutu 50GB'den aşağı olmadığı sürece fark etmez.
Evet, yanıt çıkar mı bilmem; ama bekliyorum.
Anakart:LGA775 slotu, SATA HDD ve DVD çıkışları, DDR2 RAM ve Ekran Kartı slotu, PCIExp ve PCI-E slotları(modeli belli değil, ondan bu kadar detaylı bilgi veriyorum )
İşlemci:Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz Çift Çekirdek, 64-Bit destekli
Ekran Kartı:NVIDIA GeForce 8500GT 1GB(512 Paylaşımlı)
Ram:2GB DDR2 1066Mhz
İşletim Sistemi:Windows Vista Home Premium
HDD:160GB SATA 16MB HDD
Ve yeni sistem:
İşlemci:Intel Core 2 Duo E8400 LGA775 3.0GHz Çift Çekirdek, 45nm, 64-Bit destekli
Ekran Kartı:PALIT NVIDIA GeForce 9800GT 1GB DDR2 PCIExp, 256-Bit
RAM:A-Data 2GB(1024x2) DDR2 1066Mhz Extreme Edition + Eski 2GB 1066Mhz RAM
Hafıza:160 ile 660GB arası(Henüz doğru düzgün bir SATA HDD bulamadım.
Bunları hava atmak için mi yazdım?Aslında fikir danışmak için.Tamam, donanım ustasıyız filan feşmen; ama 1-2 konuda bilgim zayıf kaldı :d .Başka forumlarda da sordum, daha cevap yok.Neyse, ben sorayım:
1)A-Data normalde kasa üretiyor diye biliyorum.Ram'i kaliteli midir ki :d ?
2)Hiçbir yerden dahili SATA HDD bulamıyorum :d .150TL'yi geçmemek koşuluyla bana bir HDD lazım.Boyutu 50GB'den aşağı olmadığı sürece fark etmez.
Evet, yanıt çıkar mı bilmem; ama bekliyorum.
Dante- VIP
hdd'yi boşver, ram,in kalitesi fark etmez boyutu önemli, cebini düşünüosan ati al pişman olmazsın...
AxoN- VIP
Aslında ben Altınoluk'ta iken emektar 8500GT yanmış.Yerine HD 3600 takmışlar.Kurban bayramında Ankara'ya gidip bir test etmiştim.HD 3600 aslında 8500GT'den kat kat ileri.8500 full grafik oynatıyorsa 3600 4xAA yapıyor; ama dokuları öyle kalitesiz ve şekilleri öyle pürüzlü gösteriyordu ki şap diye kapadım PC'yi.HD değil LD(low definition ) sanki.Onu görene kadar aklımda "ATI mi alsam?" diye bir düşünce vardı; ama artık tamamen ATI karşıtıyım.Adamlar bozuk kartları ucuza satıp köşeyi dönüyorlar.NVIDIA'dan şaşmam.
Bu arada Palit 9800GT, 8800GT(babayiğit ekran kartı xD )'den bile üstün performans veriyor ve fiyatı ondan kat kat düşük.Sadece 230TL.Valla ben bu fırsatı kaçırmam.Tam almayı düşündüğüm sisteme benzer bir sistemle(RAM'i 1GB az ve kart DDR3) test yapmışlar.Herşey full(16xAA, 16xAF, 1440x900 çözünürlük, Full Grafik, PsyhX açık)Ve sonuç:
Crysis:
Max FPS:27
Min FPS:13
Ortalama:18
Crysis Warhead:
Max FPS:60
Mio FPS:45
Ortalama:57
FarCry 2:
Max FPS:57
Min EPS:35
Ortalama:50
Bu arada Palit 9800GT, 8800GT(babayiğit ekran kartı xD )'den bile üstün performans veriyor ve fiyatı ondan kat kat düşük.Sadece 230TL.Valla ben bu fırsatı kaçırmam.Tam almayı düşündüğüm sisteme benzer bir sistemle(RAM'i 1GB az ve kart DDR3) test yapmışlar.Herşey full(16xAA, 16xAF, 1440x900 çözünürlük, Full Grafik, PsyhX açık)Ve sonuç:
Crysis:
Max FPS:27
Min FPS:13
Ortalama:18
Crysis Warhead:
Max FPS:60
Mio FPS:45
Ortalama:57
FarCry 2:
Max FPS:57
Min EPS:35
Ortalama:50
Dante- VIP
anlattığın saçmalık dante ayrıca 3600 benim de eski karttı ve gerçekten rezalet. hd yazdıına bakma ayrıca 8500'den kötü diye biliorum... inadı bırak da bende 4870 var ve müthiş, cod mw2'yi 60 fps ile oynuyorum dersem yeterince açıklayıcı olur sanırım
nvidia 2 kat fiyata satadursun en iyi performans/fiyat yüzdesi açık ara ati'de, nvidia'nın daha iyi olduğu bir gerçek ama nvidia lüks sadece, atinin çok da kalır bi yanı yok
nvidia 2 kat fiyata satadursun en iyi performans/fiyat yüzdesi açık ara ati'de, nvidia'nın daha iyi olduğu bir gerçek ama nvidia lüks sadece, atinin çok da kalır bi yanı yok
AxoN- VIP
@AxoN
8500GT ile Full Grafik CoD4'ü 90FPS ile oynuyordum, naber xD .Ayrıca 3600, 8500'den yaklaşık 6 ay sonra çıktı ve belleği dışında her özelliği 8500'den iyi(olması gerekiyordu).Diğer ATI kartları bilemem; ama ciddi ısınma sorunları olduğu bir gerçek.NVIDIA'da öyle bir şey yok.Ayrıca sen kaç oyunda "ATI!Best Gaming Graphic Card!" diye bir şey gördün?Oysa ben her oyunun başında "NVIDIA, The Way It's Meant To Be Played!" diye bir yazı görüyorum .Herkes bilir ki NVIDIA'nın oyun geliştiricileri ile derin bağları olduğunu bilir.NVIDIA'nın son dönem indirimlerini de unutmamak lazım tabi .
@Ozzy
Valla battın sen xD .Şu an teknik sorunlar çekmesem Monad forumunda bol bol konuşurduk .Neyse, ocağa kaldı.
@ZoRo
Umarım konudan kopmamışsındır :d .
8500GT ile Full Grafik CoD4'ü 90FPS ile oynuyordum, naber xD .Ayrıca 3600, 8500'den yaklaşık 6 ay sonra çıktı ve belleği dışında her özelliği 8500'den iyi(olması gerekiyordu).Diğer ATI kartları bilemem; ama ciddi ısınma sorunları olduğu bir gerçek.NVIDIA'da öyle bir şey yok.Ayrıca sen kaç oyunda "ATI!Best Gaming Graphic Card!" diye bir şey gördün?Oysa ben her oyunun başında "NVIDIA, The Way It's Meant To Be Played!" diye bir yazı görüyorum .Herkes bilir ki NVIDIA'nın oyun geliştiricileri ile derin bağları olduğunu bilir.NVIDIA'nın son dönem indirimlerini de unutmamak lazım tabi .
@Ozzy
Valla battın sen xD .Şu an teknik sorunlar çekmesem Monad forumunda bol bol konuşurduk .Neyse, ocağa kaldı.
@ZoRo
Umarım konudan kopmamışsındır :d .
Dante- VIP
Yo... Çabuk bir banka soyup o parayla Nvidia GTX295 almam lazım..!!
Ozzy- VIP
Alırsın da o kart anakartına uyacak mı? xDD
Dante- VIP
1 sayfadaki 4 sayfası • 1, 2, 3, 4
1 sayfadaki 4 sayfası